Een app urenregistratie voor jouw bedrijf

Rooster

Maak je nog gebruik van pen en papier om de uren van je werknemers bij te houden? Dan is het tijd voor de volgende stap. Tamigo heeft een app urenregistratie ontwikkelt die de uren van je werknemers kan bijhouden door middel van in- en uitloggen. Dit kan alleen op het wifi netwerk van de plek van je bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je werknemers niet thuis kunnen inloggen of als ze nog onderweg zijn. Als toevoeging op de urenregistratie kan de app ook automatisch je werknemers uitbetalen. Dit scheelt jou ook weer tijd die je weer in je bedrijf kan steken.

app urenregistratie

De app werkt met alle systemen

De app is gemaakt om te werken op alle gebruikers systemen. Hij werkt op Apple, Samsung en alle merken telefoons denkbaar. Ook werkt hij op de website. De app is super veilig en werkt snel. Door het dashboard in de app is deze ook eenvoudig in gebruik.

Rooster maken via de app

Op de app kan je ook een rooster maken die heel je team kan inzien. Ze kunnen hier ook aanpassingen aan doen die iedereen kan zien. Zo is het voor jou als werkgever ook duidelijk wie er wanneer werkt.