Eigenschappen van een matras

Veel mensen kopen een matras maar weten eigenlijk niet wat de eigenschappen voor een goed matras zijn. Bij perfecthomeshop hebben ze matrassen ontwikkeld met de beste eigenschappen, voor een goede nachtrust zodat je uitgerust en weer lekker fit wakker wordt. Het matras 70×190 is een duurzaam matras met het comfort wat je wenst, ook in de zomer blijft dit matras lekker koel. Zweten is er niet bij, voor jaren heb je plezier van het matras want aan de duurzaamheid is ook gedacht.

Je eigen matras

matras 70x190

Het unieke systeem van je eigen matras kiezen bij perfecthomeshop is een succes. Ook bij het kopen van matras 70×190 stel je een combinatie samen die jij lekker vindt liggen, of die goed is voor je lichaam natuurlijk. Door eerst de kern te kiezen en daarna de toplaag, heb je een comfortabel matras die voldoet aan de eisen die jij aan een matras stelt. Alle materialen die zijn gebruikt voor het samenstellen van het matras voldoen aan de eisen van de EU, dit betekent dat je altijd een veilig matras hebt.

Eigen leverancier van stoffen

matras 70x190

Alle stoffen die worden gebruikt om het matras 70×190 te produceren komen van onze vaste leverancier uit België. De stoffen die worden gebruikt zijn anti allergisch, zijn te wassen in de wasmachine en hebben een keurmerk. Het matras is volledig met de hand gemaakt, gegarandeerd de beste kwaliteit die er is voor een matras. Kies de goede maat uit meer dan veertig verschillende maten, voor ieder bed is er een bijpassend matras in ons assortiment. Het matras is geschikt voor iedere ondergrond.