Het maken van ons eigen geboortekaartje voor onze tweeling op kissgeboortekaartjes.nl

Toen ik te horen krijg dat ons kindje eigenlijk een tweeling bleek te zijn, begon ik me reeds druk te maken over het geboortekaartje tweeling. Voor een tweeling leek het me nog moeilijker om een geboortekaartje te laten maken aangezien het dubbel zoveel tekst betrof. Daarnaast wenste ik ook iets uniek. Beide waren we ervan overtuigd dat we een leuk en uniek geboortekaartje wensten dat ook nog eens vrij persoonlijk zou zijn.

Vandaar dat we de handen uit de mouwen hebben gestoken en ervoor gekozen hebben om ons geboortekaartje zelf te ontwerpen via kissgeboortekaartjes.nl. Het is persoonlijk en het en je boedt hiermee niet in op de kwaliteit van het kaartje. Zo konden we samen ook eerlijk zijn over wat we wensten en het helemaal maken hoe we dachten dat onze tweeling het graag zou willen.

Onze persoonlijke keuze en visie
Uiteindelijk hebben we gekozen voor een ontwerp dat eigenlijk bestond uit twee afzonderlijke kaartjes die in elkaar passen, aangezien onze twee kindjes ieder hun eigen persoonlijkheid hebben en twee individuen zijn, maar toch samen opgroeien en een grote invloed zullen hebben op elkaars groei doorheen het leven.