Hier kun je jassen borduren

Ik wilde jassen borduren voor ons wekelijkse clubje. het leek me een leuk cadeautje om ons vijf jarig bestaan te vieren. Het was de bedoeling dat de naam van het clubje op de jassen geborduurd zou worden. Een leuk idee maar waar laat je dan zoiets in opdracht uitvoeren? Gelukkig kon de secretaris van de club mij wel een heel goed advies geven. Hij zei neem even contact op of kijk even op de website van borduurstudiogeldrop.nl. Die leveren altijd vakwerk en de reviews zijn altijd heel lovend. Ik ging er toen gelijk werk van maken en ben gelijk op de site informatie gaan zoeken.

Een mooi cadeau met een prachtig en slijtvast borduursel

ik keek nog even naar wat voorbeelden van jassen borduren op de site en heb toen direct ene bestelling geplaatst. Het logo van ons clubje werd op de voorkant van de jas geborduurd. De jassen borduren en daarna leveren ging veel sneller dan verwacht. Het zag er keurig netjes uit. Het borduursel (het logo) was mooi van kleur en ook slijtvast.Ik ben er zeer tevreden over en ik wil volgend jaar weer gebruik maken van deze borduurservice. Dan wil ik voor ons clubje T-shirts laten borduren.