Hoe je de beste spiegel kunt vinden

Een stijlvolle wandspiegel is meer dan pure functionaliteit. Naast het weerspiegelen van je mooie gezicht en het ruimtelijker laten lijken van kamers, beschouwen we wandspiegels als sculpturale kunst en pronkstukken. Ze vormen boeiende brandpunten boven een console in de ingang; ze kunnen diepte en dimensie toevoegen aan de muur achter een bank of een bed; of ze kunnen dienen als sprankelende accenten die lege muren een vleugje glans geven. Alles bij elkaar kan een goed geplaatste wandspiegel een kamer onmiddellijk transformeren en zowel een chique stijl als een nieuw perspectief bieden.

Jouw stijl en ruimte

Maar als het gaat om het kiezen van spiegels die bij uw stijl en ruimte passen, kunnen de eindeloze opties overweldigend aanvoelen. Moet je in plaats daarvan kiezen voor een grof achthoekig houten frame of een grote en minimale ronde spiegel? Voelt een frame van rotan of sisal te strandachtig aan in een appartement? Lees verder om te zien hoe je ze bij je thuis kunt halen en ervoor kunt zorgen dat ze passen bij jouw stijl en behoeften.

Beste spiegels voor een eenvoudige en verfijnde stijl

Met een klassieke ronde spiegel met gouden rand kun je niet fout gaan. Het is het idee van een tijdloos en altijd chique spiegelontwerp. Het is een geweldige aanvulling op vignetten omdat het prachtig samengaat met grafisch artwork, modern keramiek en andere gepolijste accenten. Het kan ook de warmte en schoonheid van donkere houttinten versterken, dus als je deze route gaat, probeer het dan te groeperen met consoletafels en kasten in rijke houtsoorten. Als het op styling aankomt, is het mooi om er één tegen de muur te hangen of te leunen op een console in een woonruimte. Zorg ervoor dat je andere gouden en metalen accenten tot een minimum beperkt om te veel glinstering en glans te voorkomen.

Beste spiegels met moderne rustieke look

Een grote spiegel met een dik verweerd frame van drijfhout geeft jouw ruimtes een rustieke uitstraling met een kustbocht. Overweeg voor extra visuele aantrekkingskracht een klassieke houten spiegel in gewaagde geometrische vorm, die een klassieke gestroomlijnde stijl met een rand heeft. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de schoonheid van spiegels met een houten frame is dat ze kunnen worden gecombineerd met modern meubilair of met meer ontspannen ontwerpen. Je kunt er dus een combineren met een superslanke kast of een console van verweerd hout, en hij ziet er net zo stijlvol uit. Met extra grote spiegels gebruiken we ze ook graag om impact toe te voegen aan een ingang of boven een bank om echt de focus in een kamer te vergroten.

Geef een reactie