Industrieel interieur

Droom jij van een industrieel interieur in je huis? Dan zal jouw hart vast sneller gaan kloppen van bakstenen, metaal en beton. De mooie open ruimtes en de donkere kleuren op de achtergrond mogen van jou wel overal te zien zijn!

Tegenwoordig zie je al veel ijzeren deuren als accenten in nieuwe huizen voorbij komen, en zichtbare bakstenen geven ook flink veel sfeer. Beton is hiernaast ook een veel gebruikt materiaal, zeker in industriële badkamers en keukens! De populariteit in vochtige ruimtes is veelal te danken aan het gemak waarmee je het kunt schoonmaken en de waterdichtheid. Zo blijft beton ciré hygiënisch schoon voor weinig moeite. Naast dit gemak is werken met beton ciré ook erg gemakkelijk om met je eigen handen aan te pakken! Zo houdt je het budget ook mooi in bedwang.

Overal beton in huis!

Door de eigenschappen van beton ciré ligt het voor de hand om het in badkamers en keukens te gebruiken, maar wil jij het op nog meer plaatsen in je huis zien? Je kunt prima ook andere ruimtes verrijken met beton ciré, niet alleen de badkamer muren en je keukenblad!

Je kunt natuurlijk ook online of in de winkel meubels van beton halen, maar deze zullen zeer prijzig zijn en bovendien super zwaar om thuis te krijgen! Wil je nou echt mooi beton in je woonkamer? Maar vind je het verplaatsen van bijvoorbeeld een betonnen tv meubel te veel werk? Om dit te vermijden, kun je kiezen voor zelf een beton cire tv meubel maken!

Aan de slag

Je denkt misschien, zelf een tv meubel maken is toch veel te veel werk? Nou, helemaal niet dus! Als je al een tv meubel hebt, kun je gemakkelijk een laag beton ciré eroverheen aanbrengen. In combinatie met een primer en een coating heb je zo binnen een week een nieuw meubel, die jaren mee zal gaan. Een beton cire tv meubel maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *