Keuken in Delft eindelijk gevonden

Ik woon nu sinds een jaar in Delft. Twee jaar geleden ben ik gescheiden van mijn man. Dat was geen leuke periode. Nu begin ik langzaam mijn draai te vinden in Delft. Mijn keuken in Delft was oud en dat was voor mij een doorn in mijn oog. Ik hou namelijk erg van koken, ik word daar nu eenmaal gelukkig van. Een keuken in Delft vinden was nog niet zo gemakkelijk. Er zijn een aantal zaken, maar de keuken die ik zocht, vond ik steeds maar niet. Wat ik ook merkte, is dat ik gek werd van verkopers die me direct aanspraken. Daar hou ik niet zo van. Laat mij maar rustig kijken en als ik vragen heb dan meld ik me wel. Mijn ex man gaf mij de tip om hier eens te kijken. Hij had daar voor zijn nieuwe huis namelijk ook een keuken gekocht.

Keuken Delft

Dik tevreden

Vanaf het moment dat ik hier binnenstapte, voelde ik dat het goed zat. Er hangt in die winkel een sfeer van vrijheid en geborgenheid. En daar was ik naar op zoek. De keuken had ik binnen tien minuten gevonden en ik werd niet eens aangesproken door een verkoper! Uiteindelijk had ik natuurlijk wel een aantal vragen. Die heb ik samen met een hele aardige verkoper doorgenomen. Nu staat de keuken in mijn huis. Dik tevreden. Super bedrijf dit!