Lekker werken met mijn nieuwe 3 delige ladder

Ik ben zelfstandig schilder en werk veel bij particulieren thuis, voor dit werk heb ik een betrouwbare 3 delige ladder nodig. In de afgelopen jaren heb ik er al heel veel versleten maar nooit ben ik echt tevreden geweest met de ladders die ik had. Te zwaar of juist weer onhandig om mee te werken. Voor mij is mijn materiaal alles, dagelijks heb ik er mee te maken en ik denk ook goed om mijn lijf. Ik moet dit werk nog dertig jaar doen en dat kan niet als ik iedere dag heel veel moet tillen. De ideale ladder vond ik hier op deze site. Hij voldeed aan al mijn eisen dus waagde ik de sprong en heb deze besteld.

Heerlijk werken

Hij kwam mooi op tijd binnen en zag er top uit. Toen ik ermee ging werken was het gewoon heerlijk. De ladder is licht en gemakkelijk te verstellen. Voor iedere klus inzetbaar. Dat is wel heel fijn. En makkelijk op te bergen in mijn bus. Bij deze ladder heb ik het gevoel dat er over nagedacht is hoe wij ermee werken in de praktijk. Echt een prima ladder waar ik nog heel veel plezier aan ga beleven, helemaal top!