Pastoe kast

Het merk Pastoe kast vernieuwd zichzelf keer op keer. Verrassende meubelen die, steeds weer een actueel en trendy ontwerp laten zien. Duurzaam en kwalitatief, één van de betere meubelmerken. Verrassende eenvoud, comfortabel en een geweldige uitstraling staan garant voor een meubelstuk waar je jaren plezier van zult hebben. Pastoe meubelen hebben allemaal een eigen persoonlijkheid en zijn nooit opdringerig maar altijd vertrouwd. Een Pastoe heb je voor de rest van je leven omdat het eenvoudige ontwerp altijd zal blijven passen in je interieur.

De landscape

De Pastoe landscape collectie is bijzonder door zijn gestapelde elementen. Zowel in open als dichte vorm wordt het horizontale gevoel versterkt. Door de gestapelde rompen ontstaat een prachtig lijnenspel wat bij geen andere collectie van Pastoe zo duidelijk naar voren komt. Het strakke design oogt prachtig in een moderne woonstijl.

De Pastoe Vision

De Pastoe Vision is een architectonisch ontwerp wat zijn weerga niet kent. Met één druk op de knop open je de frontdeurtjes. Verschillende dieptes, hoogtes en breedtes zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Composities zijn onbeperkt.

Daamen interieur heeft prachtige collecties meubelen waarvan het gerenommeerde merk Pastoe er één is. Pastoe is één van de betere meubelmerken en al sinds 1913 op de Europese markt.