Plavuis

plavuis

Tegel of plavuis? Beide vloerbedekkingen zijn producten op basis van klei, keramisch dus. Doorgaan zit het verschil zit in het uiterlijk van de vloer. Een plavuizen vloer schept een rustieke, landelijke sfeer, want momenteel terug erg in is. Meestal heeft hij een rode of grijze terracotta kleur. Het is een harde en sterke vloer, ideaal qua duurzaamheid. In zijn ongeglazuurde versie kan vocht, dus ook vlekken wel gaan intrekken. Liefhebbers vinden een vloer die leeft net aantrekkelijk.

plavuis

Nieuwe tegels met een vintage look

Momenteel koop je tegels die met de nieuwste technieken zijn bewerkt. En met afdichtingsmiddelen, zijn ze zeer makkelijk schoon te houden: stofzuigen of met een sopje is voldoende. De vernieuwde keramiek tegel blijft ook kleurvast. Hij is beschikbaar in een breed gamma van kleuren, groottes en motieven.

Kom even langs of kijk online en vind de vloer die bij jou precies die sfeer creëert ongeacht het formaat en motief. Een keramiek vloer gaat trouwens goed samen met een vloerverwarming. Bovendien kan elke print aangebracht worden: een hout- of betonlook, een natuursteen structuur met het grote voordeel van onderhoudsgemak!