Twee diploma’s voor opleiding projectmedewerker

Haal een diploma dat vergelijkbaar is met mbo-3 door een opleiding projectmedewerker te volgen bij Fabius. De opleiding projectmedewerker van Fabius duurt in totaal 40 weken en bestaat uit twee delen. In de eerste dertig weken word je opgeleid tot administratief medewerker. De laatste tien weken van de opleiding projectmedewerker zijn echt gericht op projectwerkzaamheden. Voor beide opleidingen ontvang je een diploma door het examen voldoende af te ronden. Na 40 weken heb je dus twee diploma’s met de opleiding projectmedewerker. Maar er zijn meer voordelen van een opleiding projectmedewerker bij Fabius volgen.

De lessen

Bij Fabius opleidingen hoef je namelijk maar één dag per week naar een les te komen. Je hebt iedere week les voor 3 uur, maar de rest van de week heb je tijd voor andere dingen. Wel moet je in die tijd ook je huiswerk maken om zeker te zijn dat je het examen uiteindelijk naar voldoening kunt afronden. De lessen worden op verschillende plekken in Nederland gegeven en je kunt kiezen of je deze in de avond of ochtend volgt. In de ochtend start je om 9 uur en in de avond om 7 uur. De dagen van de lessen verschillen per locatie.

De functie

De opleiding projectmedewerker bereid je voor op een functie als projectmedewerker. Dat wil zeggen dat je steeds in projecten werkt. Projecten hebben altijd een startpunt en een eindpunt en in de tussentijd is het aan jou als projectmedewerker om te zorgen dat het project ook goed tot een resultaat wordt gebracht. Je taken zijn heel divers en daar word je ook voor opgeleid. Bekijk alle informatie over de opleiding hier.

Geef een reactie