Werkkruk voor eigen gebruik

werkkruk

Als je erover denkt om een werkkruk aan te schaffen kun je dat doen voor het werk wat je doet. Maar je kan ook zo’n kruk aanschaffen voor bij jouw thuis, als kruk voor de studeerkamer bijvoorbeeld. Of je kan de kruk aanschaffen voor een van je kinderen, zodat ze aan hun bureau goed hun schoolwerk kunnen maken. Als je erover denkt om zo’n kruk te kopen, moet je wel eerst goed kijken welke kruk voor jou geschikt is. Want er zijn nog best verschillende soorten. 

Voor thuis

Mocht je op zoek zijn naar een werkkruk voor in je bedrijf of voor eigen gebruik, heb je verschillende opties en soorten. Je hebt extra verstelbare krukken, geschikt voor de langere mensen onder ons. De kruk laag is juist weer meer geschikt voor kinderen, of gewoon wat kleinere mensen.  Je hebt ook verschillende krukken met een extra comfort, het zitgedeelte is wat dikker gevuld. Waardoor het zitten lekkerder voelt. 

Ook heb je krukken met een zadelvorm, dit is erg handig voor mensen die in een tandartspraktijk werken. Deze krukken worden voornamelijk gebruikt in de tandartsenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *